marți, 11 octombrie 2016

BKO Team, Gold, Silver

Dupa o pauza destul de mare de concursuri in Bucuresti, ma voi intoarce la TAC pentru super-turneul din weekend. Vineri voi participa la turneul pe echipe , alaturi de Super Mario Toader, tanarul Stefan Danescu si maestrul  Marius Vacarus. Sambata BKO Gold, si sper ca si duminica sa nu joc la Silver :)  Se anunta un turneu extrem de interesant, s-a anuntat revenirea campionilor nationali Toni Judet si Dima Cristian, precum si a vice-campionului Bojica Virgil. Toti in acceasi echipa cu Ovidiu Cristea si Sandi Bontea ;)))
Sunt 10 echipe pana acum si maxim 16 se vor putea inscrie. Se pare ca o televiziune importanta va fi acolo, din ce am auzit sport.ro.  mai jos comunicatul clubului  si formatul turneului.
COMUNICAT BKO & Club TAC
1. Numarul maxim de echipe care vor putea participa la BKO TEAM CUP este de 16! Inscrierea va ramane deschisa pana la atingerea acestui numar! In acest moment sunt inscrise deja 10 echipe.
Turneul va incepe vineri 14.10.2016 la ora 10. Se va juca piramida dubla pana la semifinale! Semifinalele si finala se vor disputa duminica seara dupa finala BKO GOLD CUP. Se va juca primul la 7 pe fata si primul la 5 pe spate.
2. Jucatorii din categoria A+ care nu vor participa la BKO TEAM CUP, vor putea evolua la BKO GOLD CUP numai daca sunt in imposibilitatea de a participa la turneul pe echipe ( daca a fost atins numarul maxim de 16 echipe si nu se mai pot inscrie ).
3. Jucatorii care nu participa la BKO GOLD CUP nu vor mai beneficia de reduceri in Club TAC!
4. Jucatorii din categoriile A+ si A nu se vor putea inscrie direct doar la BKO SILVER CUP!
5. Incepand cu a doua editie, din luna noiembrie, turneele BKO TEAM CUP si BKO GOLD CUP vor deveni invitationale! Numarul maxim de echipe primite in BKO TEAM CUP va ramane 16, numarul maxim de jucatori primiti la BKO GOLD CUP vafi de 80. Invitatiile vor fi facute pentru jucatorii si echipele care au participat la editia anterioara a turneului ( pentru editia a doua se invita cei care au participat la prima, pentru a treia cei care au participat la a doua etc. ). Jucatorii sau echipele care vor dori sa se inscrie in turneu la una din editiile urmatoare o vor putea face numai cu conditia sa existe locuri disponibile!
Toate aceste masuri au fost luate pentru ca se fac eforturi foarte mari pentru transmiterea acestui turneu la TV si trebuie sa asiguram un format standard pentru aceasta competitie.
1. Alicus Claudiu, Mitrana Adrian, Florin Muntean. Iliescu Catalin 
2. Mario Toader ,Stefan Danescu,Marius Vacarus,.Dragne Iulian
3. Ciprian Gabriel Gindac, Spataru Razvan Ilie, Dani Dany , Florian Stelian
4. Nicolas El Rattel, Leonard Dobre, Razvan Cristian, Cristi Oprea
5. Viziru Augustin, Dan Tiparescu, Stangaciu Costel, Iliescu Adrian
6. Dan Moraru, Alex Cotescu, Andrei Stanciu, Nicolae Berendea
7. Raul Maican, Chiritoiu Liviu, Bogdan Malaele, Alexandru Calesu.
8. .Babken Melkonyan, Cocolin Adi, Dan Sevastian Cristea, Amet Gener
9. Stanimir Ruslanov, Ruslan Popescu, Filip Oproiu, Sorin Son
10.Toni Judet , Cristian Dima, Virgil Bojica, Ovidiu Cristea, Bontea Daniel "Sandi" rezervă

1. BKO TEAMS CUP - vineri - echipe de 4 jucatori. Se joaca piramida dubla, primul la 7 pana la primele 4 echipe, semifinalele si finala.Vom avea 4 meciuri de simplu prin tragere la sorti, 2 meciuri de dublu si un meci 4 contra 4 pentru departajare, daca este necesar. Premii: Locul 1 - 6.000 lei, Locul 2 - 4.000 lei, Locurile 3-4 - 3.000 lei. Taxa de participare 1.000 lei/echipa. In fiecare echipa va putea evolua maxim un jucator din categoria valorica A+. Acesti jucatori vor fi prezentati in urmatoarea postare BKO.
2. BKO GOLD CUP - sambata si duminica - sistem de grupe cu capi de serie, primii 2 clasati vor avea acces direct pe piramida simpla eliminatorie. Sambata sa joaca pana la primii 16, toate meciurile se joaca primul la 7.Duminica se joaca primul la 9, toti cei 16 calificati intrand in premii dupa cum urmeaza: Locul 1 - 3.000 lei, Locul 2 - 2.000 lei, Locurile 3-4 - 1.000 lei, Locurile 5-8 - 500 lei, Locurile 9-16 - 250 lei.
3.BKO SILVER CUP - duminica - piramida dubla pana la primii 8, urmata de piramida simpla. Se joaca tot turneul primul la 7. Sunt calificati direct, gratuit, toti jucatorii care nu au intrat in primii 16 la GOLD CUP si jucatorii care vor dori sa participe doar la SILVER CUP cotra unei taxe de 50 lei. Premiile sunt urmatoarele: Locul 1 - 1.000 lei, Locul 2 - 800 lei, Locurile 3-4 - 400 lei, Locurile 5-8 - 250 lei. Taxa de participare va fi diferentiata in functie de valoarea jucatorilor si de posibilitatea lor de a ajunge in locurile premiate dupa cum urmeaza: Categoria A+ - 250 lei, Categoria A - 150 lei, Categoriile B si C - 50 lei, fetele si juniorii - gratuit!
In plus, va fi organizata o tombola, care va desemna prin tragere la sorti 2 castigatori a cate 400 lei!
La toate cele 3 turnee se va juca bila 9, cu 9 pe punct, spargere alternativa.

Un comentariu:

  1. Sa vedem ce o sa iasa,pana una,alta nu suna rau deloc.OMN loveste din nou si face spectacol.Bravo lui!Nu m am uitat de zni multi la sport.ro,acum e un prilej si sa speram ca biliardul va avea spectatori.

    Nu stiam ca si domnul Bontea se spurca la biliard.Frumos din partea lui ca nu e asa snob ca celalalt.

    RăspundețiȘtergere