sâmbătă, 27 martie 2010

Nemuritorul si frumoasa amazoana

Omul despre care cineva a zis ca face bateriile Duracell sa para slabe, a mai aratat o data de ce este unul din cei mai buni jucatori din toate timpurile, castigand a doua medalie de aur aici si proba de bila 9.

Bila 8 - despre strategie

Am avut o discutie zilele trecute cu cineva despre subiectul asta asa ca m-am hotarat sa scriu si eu cate ceva despre asta.

1. Analiza mesei - Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa analizezi masa pentru fiecare din cele 2 grupuri.

vineri, 26 martie 2010

Stiri

In timp ce europenii se bat intre ei, "Django" Bustamante a castigat Openul Japoniei si 16.000 $, invingand in finala o alta legenda vie a biliardului, Efren Reyes.

In ultima proba de la CE,bila 9, finalistii de la Bila 10 Souquet si Feijen sunt deja pe spate. Babica l-a mitraliat pe olandez cu un sec 9-3, iar Kaiserul a pierdut la un ilustru necunoscut din Cehia in joc decisiv.

Vad ca se transmite si pe BWIn, cica ar fi fost si finala de la bila 10 live. Cam tarziu mi-am amintit ca am cont la ei.

Line Kjorsvik s-a razbunat pentru finala pierduta la bila 8 si a trecut-o pe spate pe Jasmin Ouschan ! In acea finala Jasmin a facut 4 breakuri din 6 posibile !

joi, 25 martie 2010

Stepanov confirma

De mult se stie ca rusul este un jucator foarte bun si talentat, insa nu castigase nimic foarte important. De data asta a reusit sa iasa campion european la bila 8 dupa ce i-a lasat in urma pe Mladenovic (unul din cei mai buni jucatori de bila 8 din lume), Ralf Souquet si Marcus Chamat in finala. la fete Jasmin a luat a treia medalie de aur la mustata de data asta, insa e buna luata.
Medaliatii cu aur de pana acum :
Barbati - 14.1 David Alcaide, Bila 10 - Ralf Souquet, Bila8 - Konstantin Stepanov
Femei - 14.1, Bila 10, Bila 8 - Jasmin Ouschan

Ultima proba, cea de bila 9 este in desfasurare.

marți, 23 martie 2010

Eternul Kaiser

Kaiserul Souquet a castigat un nou titlu european, de data asta la bila 10, in finala cu Niels Feijen. Oare cat mai are de gand sa joace la nivelul asta ? Iti dai seama cum ar arata pe la 70 de ani batand ca la fasole la niste nepotei :)
La fete nimic nou sub soare, Jasmin isi continua dominatia absoluta cu al doilea titlu la rand.

luni, 22 martie 2010

Stiri

Shane Van Boening a castigat Pro Players 10 Ball !!! Dupa ce a fost trecut pe spate, Shane s-a pus pe treaba si a curatat tot, inclusiv Hohmann si Deuel, poentru a il intalni in finala pe Jonathan Pinegar pe care l-a surclasat cu 13-5. Meciul este inregistrat si cred ca este unul din jocurile foarte bune ale lui Shane, este de vazut cu siguranta http://www.ustream.tv/recorded/5622412

Derbi est-european in sferturi la Europene, proba de bila 10 : Koshevoy - Babica. In turul precedent Babica l-a eliminat pe "prietenul" Andrea Klasovic, se pare ca cei doi sunt sortiti sa fie impreuna LOL As dori ca unul dintre ei sa ajunga in finala cu Souquet.




duminică, 21 martie 2010

Fanta de lumina

Dupa foarte mult timp de cautari si rataciri cred ca ma apropii de ce jucam odata. Mi se confirma inca o data ca am pierdut atata timp schimband tacuri si jocul meu a regresat. Combinatia asta de Fisher cu OB 2 e belea si atunci cand sunt motivat joc destul de bine. Am inceput sa fac iesiri pretentioase, mi s-a imbunatatit procentul de bile introduse. Multe bile cu efect contra am inceput sa le simt foarte bine. Am fost azi la concurs la London si chiar am simtit ca pot sa dau orice. Desi in jocurile cu jucatorii mai slabi n-am putut sa ma concentrez foarte bine incercam sa fac sistemul dar n-aveam tragere de inima. M-am concetrat mai bine cu jucatorii buni, cu Calin si Ionut Ionescu cu care am facut o finala marfa, mi-am luat revansa dupa cate infrangeri am avut la el anul trecut. Mi-a iesit totul, chiar si bila mea preferata, jump cu bila obiect peste alta bila in buzunar.
Asa ca ferea ca Ronnie is back !!!

sâmbătă, 20 martie 2010

Campionatul European

David Alcaide si Jasmin Ouchan campioni europeni la 14.1 !!! Medaliatii cu argint sunt Artem Koshevoy si Gerda Hofstatter.
A inceput la Zagreb in Croatia Campionatul European Individual (Barbati, femei si Carucioare). Din pacate live streamul costa ceva, 50 E pentru toata competitia sau 20 de E pentru o singura proba : Bila 8, Bila 9, Bila 10 si 14.1

Siteul competitiei : http://www.epconline.eu/

vineri, 12 martie 2010

Sistemul polonez

Dupa ce l-am urmarit pe Babica mi-am dat seama ca si eu am aplicat sistemul lui candva. Sistemul e derivat din invataturile lui Sandman. El insa l-a aplicat perfect. A jucat LA FEL FIECARE BILA, DE FIECARE DATA !

joi, 11 martie 2010

Best of The East, piramida finala de 16

Ziua a inceput cu eliminarea la masa verde a lui Daniel care a intarziat 18 minute la meciul cu Roter si a fost descalificat de directorul de concurs carea fost intransigent si nu a putut fi induplecat.
Sa notam performantele lui Klasovic, 7 breakuri la rand cu Cipi de la Timisoara, revenirea cu Babica de la 2-7, apoi ar mai fi performanta lui Zajac, care i-a facut lui Sniegocki masa si 8 breakuri la rand !!!
Dintre romani, l-as aprecia pe Sergiu

Best of The East piramida directa

Asadar tot sambata s-a jucat un tur din piramida directa. Am jucat cu un sarb Andjelici care a iesit pe locul 1 in grupa lui. M-am simtit perfect primele 3 jocuri cand n-am ratat nimic, si ma vedeam conducand cu 3-0 iar lui nu ii venea sa creada.

miercuri, 10 martie 2010

Best of The East

Am abordat concursul sambata preocupat atat de stream cat si sa ma concentrez la concurs. Pana la urma au fost cam 50 si ceva de oameni, destul de putin fata de alti ani. Sa fi fost taxa de vina ?

luni, 8 martie 2010

Predator Marketing

Chiar ma gandeam la ce o sa mai scoata astia de la Predator, dar nu m-am asteptat la un P3 ALB !!!

duminică, 7 martie 2010

sâmbătă, 6 martie 2010

WORLD POOL MASTERS AND BEST OF THE EAST 2010 RESULTS


Best Of The East






















World Pool Masters Qualifications












Double elimination to the first 4, race to 9, winners break
RESULTS ARE UPDATED PLEASE REFRESH

Players:
Braga Robert
Ovidiu Cristea
Gagiu Elvis
Maican Raul
Grigorescu Bogdan
Melkonyan Babken
Voicu Sergiu
Ciprian Gabriel
Chiritoiu Liviu
Ladany
Klasovic

joi, 4 martie 2010

World Pool Masters Bucharest

Incepe sa se simta tensiunea concursului, a venit si Klasovici, Viziru si babken l-au luat la incalzire pe Gandac, Fatza e si el pe aici ....

marți, 2 martie 2010

Plan pentru best

Acum gata sunt linistit, am dat shaftul original Fisher si o sa raman pe Ob 2. Nu mai ramane decat sa ajung la forma de altadata.